Články

Minulý týden od pátku 25.9.2020 se borci z VEKI Boxerského klubu Chomutov účastnili Mistrovství české republiky Kadetů v Třeboni

Zde skvěle reprezentovaly náš kraj, oddíl i město Chomutov které hrdě nosí ve svém názvu klubu. Ze společného klání kde ve vyřazovacích soubojích v pátek museli porazit ty nejlepší borce z celé české republiky. V pátek vyhráli a mohli se kvalifikovat na sobotní utkání. Zde zůstal náš Josef Redaj (ročník 2004), čímž vybojoval ze svého prvního velkého turnaje BRONZOVOU medaili a to ve váhové kategorii 86+.

Druhý borec Nikolas Mirga (ročník 2005) si odvezl z MČR STŘÍBRNOU medaili a to v kategorii do 54kg. Oba sportovce doprovázel trenér pan Vladimír Šťastný, který s Janem Kováčem, připravili oba chlapce na tento vrchol Sportovní sezóny 2020. Tímto bych chtěl moc poděkovat městu Chomutov a Ústeckému kraji, které podstatným dílem přispělo k tomuto společnému skvělému výsledku. Dále děkuji všem co pomáhají a podporují náš sportovní klub a i díky nim se může Nikolas Mirga zúčastnit ve dnech 1-4.10.2020 turnaje Olympijských nadějí v Ústí nad Labem kam se svým skvělým výkonem na MČR Kadetů v Třeboni kvalifikoval. 

Přijďte se podívat zítra do Usti nad Labem. Boxuje se odpoledne na fakultě univerzity UJEP, na severni terase – Horeni 13. 

http://www.czechboxing.cz/novinky/je-za-nami-mistrovstvi-ceske-republiky-kadetu-a-kadetek-v-treboni